El parc de la Marquesa acull una nova edició de la Festa de la diversitat

Activitats organitzades per més de 50 ONG, entitats i col•lectius de diferents àmbits

El diumenge 16 de juny, L’Hospitalet va celebrar la 29a edició de la Festa de la diversitat al Parc de la Marquesa. Una activitat per promoure la diversitat cultural organitzada per la Comissió de Festes de Collblanc-la Torrassa en el marc de la Festa Major del barri, amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet i de la Diputació de Barcelona.

Amb actuacions i espectacles, un espai de jocs, tallers i activitats, estands i exposicions, així com un espai de debats. Activitats organitzades per més de 50 ONG, entitats i col·lectius de diferents àmbits, que són una mostra de les diverses cultures que conviuen a L’Hospitalet.

Productes de comerç just, artesania de diversos països, exposicions, mostres gastronòmiques, tallers variats, concerts i circ, un programa extens d’activitats amb l’objectiu de fomentar la convivència i el respecte per la diversitat i on els ciutadans poden apropar-se i conèixer els projectes i entitats que treballen a la ciutat.

Aquesta cita anual de la ciutat té per objectiu afavorir una nova mirada de la diversitat cultural i de la convivència al barri i a la ciutat, a través de la creació d’un espai de convivència intercultural per generar debat i reflexió, i alhora compartir projectes i diversió.

tornar

L’HOSPITALET RESPON

La implicació veïnal és fonamental per aturar els rumors i les discriminacions. Us convidem a participar en la detecció i resposta antirumors.

Has sentit o t’han explicat un rumor?

Si has sentit o t’han explicat un rumor o has llegit informacions basades en casos sense confirmar, posa’t en contacte amb la Xarxa L’Hospitalet Antirumors, t’ajudarem a verificar-ho i t’orientarem de com es pot aturar el rumor.

Només cal que ens facis arribar aquest formulari

Vols formar part de la Xarxa L’Hospitalet Antirumors?

Posem a disposició vostre el següent document, un cop omplert ens el pots fer arribar per correu electrònic.






    La presentació d’aquest formulari suposa el consentiment per a aquests tractaments i els legitima. Les dades proporcionades es conservaran i eliminaran d’acord amb el que estableix la regulació emesa per la Comissió Nacional d’Accés, Avaluació i Tria Documental de Catalunya per a aquest tipus de tractaments, i no s’utilitzaran per a finalitats diferents ni se cediran a tercers sense el teu consentiment, excepte que una norma legal ho autoritzi. Per a més informació, pots accedir a la Política de privacitat de l’Ajuntament de L’Hospitalet.

    Sobre aquestes dades pots exercir els teus drets (drets ARSLOP: accés, rectificació o supressió, limitació del tractament, oposició i, si és el cas, portabilitat) mitjançant sol•licitud adreçada o presentada al Registre General de l’Ajuntament. Per a qualsevol qüestió relacionada et pots adreçar a la persona delegada de Protecció de Dades (dpd@l-h.cat).